Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

“Настав час заткнути рот Володимира Путіна”: хакери Anonymous заявили, що час вийшов – сайт Кремля вже не працює

100 переглядів
'Настав час заткнути рот Володимира Путіна': хакери Anonymous заявили, що час вийшов – сайт Кремля вже не працює

Хакери Anonymous заявили, що час, відведений ними Путіну на виконання їхніх вимог, минув. І пообіцяли атакувати всі держресурси та особисто президента РФ, щоб показати світові, ким він є насправді.

Про це Anonymous повідомили у відкритому відеозверненні до Володимира Путіна.

“Вітаємо вас, президент Росії Володимир Путін. Ми дуже чекали, коли ви дасте відповідь на наш останній запит. Але ви тягнете гуму, і ми втрачаємо терпіння. Схоже, ви вирішили ігнорувати нас. Тому ми вирішили провести операцію спеціально для вас. Свого роду подарунок”, – сказано у зверненні хакерів.

В Anonymous повідомили, що виклали у відкритий доступ дані, отримані внаслідок злому сайту Міноборони РФ. Серед оприлюдненого масиву даних – адреси електронних пошт та паролі.

“Ви, напевно, пам’ятаєте, як у 2018 році наше угруповання зламало сайт Роскомнагляду? Містер Путін, ви пам’ятаєте, як програли Афганістану? Тепер угруповання Anonymous злило дані сайту Міноборони Росії. Ця база містила адреси електронної пошти та паролі. І тепер все це в відкритому доступі у Твіттері”, – повідомили хакери.

Вони також пригадали Путіну спроби погрожувати Фінляндії та Швеції через бажання цих держав приєднатися до НАТО. І розповіли, які атаки хакери здійснили проти РФ сьогодні, 26 лютого.

“Ваша недавня спроба загрожувати Фінляндії та Швеції – ганебна. Ви погрожує цим країнам, якщо вони приєднаються до НАТО. Сьогодні ми поклали сайти Федеральної антимонопольної служби, Кремля, Russia Today та багато інших сайтів, пов’язаних з російським урядом. Це простий збіг, Володимир Путін? Anonymous так не вважає”, – запевнили хакери.

Вони попередили Путіна про те, що витягнуть на світ божий усі його брудні таємниці.

“Ми плануємо розкрити те, що роками було приховано. Сила Anonymous впаде на вас і ваших корумпованих посіпак. Це лише питання часу, коли ми виявимо бруд, що ви намагаєтеся приховати від суспільства, якому брешете. Жоден скелет у шафі не залишиться недоторканим” , – заявили в Anonymous.

Хакери висунули президентові РФ дві ключові вимоги: забратися з України, повернувши, зокрема, окуповані території, а також негайно піти у відставку.

“Зараз ми вимагаємо від вас відновити права українського народу. І піти у відставку зі свого поста. Ви не змогли захистити найбільш уразливі верстви населення. Ви не виконали свій громадянський і моральний обов’язок як держслужбовець. Через свою брехню ви підвели тих, ким маєте намір керувати”, – звернулися до Путіна хакери.

“Це заклик до всіх Анонімусів. Настав час заткнути рота Володимира Путіна його ж брудними грошима. Шукайте і копайте, щоб не залишити каменя на камені. Володимир Путін, ми дали вам достатньо часу, щоб прислухатися до наших претензій. І надали безліч варіантів. Але ви вирішили розв’язати набагато більшу війну. Ми ніколи не пробачимо брехні, і ніколи не забудемо життя, яке було втрачено при вашому режимі”, – резюмували в Anonymous.

Варто зазначити, що станом на 17.00 26 лютого не працюють сайти Кремля, Роскомнагляду, Держдуми, уряду, портал Ради Федерації та інші державні інтернет-ресурси.

Джерело: news.obozrevatel.com