Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Слабкість нашої демократії в тому, що ми не були готові, небагато було таких лідерів, які дивилися далеко вперед.
В’ячеслав Чорновіл

Відбулось розширене засідання Координаційної ради Народного Руху України

184 переглядів

2 грудня 2021 р., під головуванням голови Народного Руху України Андрія Корната, в режимі онлайн відбулося розширене засідання Координаційної ради НРУ, за участі членів Політичної ради, голів крайових та районних організацій партії.

В ході засідання було обговорено питання політичної і соціально-економічної ситуації в державі та викликів і загроз, в наслідок зростання агресивної зовнішньою політикою Російської Федерації і концентрації російських військ біля кордонів України.

Після заслуховування інформації, обговорення та дискусії, було вирішено доручити керівництву партії, за учать членів Політичної ради, підготувати і оприлюднити Заяву Народного Руху України з вище зазначених питань.

Від Закарпатської крайової організації Народного Руху України участь у засіданні Координаційної ради прийняли: Віктор Бедь, почесний голова ЗКО НРУ, голова Закарпатського обласного товариства борців за незалежність України у ХХ столітті, Віктор Вк. Бедь, голова Закарпатської КО НРУ та Віктор Понзель, голова Управи ЗКО НРУ, голова Закарпатського осередку ВГО «Молодий Народний Рух».

Пресслужба ЗКО НРУ

• Після обговорень та дискусій було вирішено підготувати заяву Народного Руху України з даних питань.