Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

Фракції Закарпатської облради зробили спільну заяву щодо обрання нового голови

66 переглядів
Фракції Закарпатської облради зробили спільну заяву щодо обрання нового голови

Середа, 03.11.2021 | 12:402690 6

Текст спільної заяви депутатських фракцій політичних партій «Рідне Закарпаття», «ЄС», «Батьківщина» та «Команда Андрія Балоги» опублікували сьогодні, 3 листопада напередодні чергової сесії Закарпатської обласної ради.

Як йдеться у заяві під час завтрашньої сесії депутати можуть визначитись з тим, хто стане новим головою ради.

“28 жовтня 2021 року депутати Закарпатської обласної ради VIII скликання підтримали дострокове припинення повноважень голови ради Олексія Петрова, і повинні обрати нового голову. Саме тому на завтра, 4-того листопада, заплановано друге пленарне засідання, 4-ї сесії Закарпатської обласної ради, під час якого депутати мають визначитись із тим, хто стане новим головою Закарпатської обласної ради.

Запрошуємо всі політичні сили приєднатися до цього процесу та запропонувати своїх кандидатів на цю посаду”, – йдеться у спільній заяві.

“Ми переконані, що в інтересах всього Закарпаття процес обрання нового голови ради має пройти швидко та прозоро, оскільки перед нашим регіоном, як і перед усією Україною, стоїть багато складних завдань, серед яких боротьба з епідемією COVID-19, подолання її соціально-економічних наслідків та стабільне проходження нового опалювального сезону. Просимо, політичні сили, громадськість та правоохоронні органи Закарпаття підтримати демократію в нашому краї”, – додають у заяві.

Нагадаємо, у Закарпатській облраді офіційно зареєстрували рішення сесії від 28 жовтня.

Джерело:mukachevo.net