Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

Вітання єпископа Віктора Бедь до свят Покрова Пресвятої Богородиці, Дня захисників і захисниць України та 100-річчя Помісного Собору УАПЦ

159 переглядів

Возлюбленні у Господі всечесні отці, боголюбиве чернецтво, високодостойні українські воїни-захисники, дорогі брати і сестри – любі співвітчизники!

Прийміть щирі вітання з величними святами – Покрова Пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва, Днем Української Повстанської Армії, Днем захисників і захисниць України та 100-річчям початку роботи історичного Всеукраїнського Помісного Собору Української Автокефальної Православної Церкви (м. Київ, собор святої Софії 14 – 30 жовтня 1921 р.).

Нехай Всемилостивий і Всемогутній Отець наш Небесний дарує всім нам в Україні мир, національну і духовну єдність української нації, перемогу Українського війська над підступними московсько-путінськими окупантами і терористами, подальше утвердження і розвиток Держави України та Української Церкви, а також щасливе життя нашим рідним і близьким.

І нехай Покрова Пресвятої Богородиці перебуває з усіма нами!

Слава Ісусу Христу!

Слава Україні! Героям Слава!

З любов’ю

+ Віктор Бедь,
єпископ Мукачівський і Карпатський,
керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією
Православної Церкви України,
ректор Карпатського університету імені Августина Волошина,
голова Закарпатського обласного товариства
борців за незалежність України у ХХ столітті

м. Ужгород,
14.10. 2021 р.