Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Слабкість нашої демократії в тому, що ми не були готові, небагато було таких лідерів, які дивилися далеко вперед.
В’ячеслав Чорновіл

Конференція Закарпатської крайової організації Народного Руху України висунула та затвердила списки кандидатів у депутати до Ужгородської та Тячівської міських рад

291 переглядів

20 вересня 2020 року, в м. Ужгороді, відбулася конференція Закарпатської крайової організації Народного Руху України по висуненню кандидатів у депутати до Ужгородської та Тячівської міських рад.

Під час засідання конференції та розгляду питань порядку денного виступили Віктор Бедь, ректор Карпатського університету імені Августина Волошина, народний депутат України 1-го скликання (1990 – 1994), почесний голова Закарпатської крайової організації Народного Руху України, голова Закарпатського обласного товариства борців за незалежність України в ХХ столітті, Павло Федака, голова Закарпатської крайової «Просвіти», учасник національно-визвольних змагань кінця 80-х – початку 90-х рр. минулого століття, Михайло Басараб, голова Закарпатського осередку ветеранів Української Гельсинської Спілки, учасник національно-визвольних змагань кінця 80-х – початку 90-х рр. минулого століття, Маріан Токар, директор НДІ державотворення і публічного управління, голова ГО Агенція досліджень “Карпатія” та інші.

За результатами роботи конференції було висунуто та затверджено єдині та територіальні виборчі списки кандидатів у депутати Ужгородської та Тячівської міських рад на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

В числі висунутих кандидатів у депутати до зазначених органів місцевого самоврядування від Закарпатської крайової організації Народного Руху України – громадські діячі, службовці, юристи, економісти, медики, екологи, педагоги, науковці, спортсмени, підприємці, турагенти, ІТ-спеціалісти, військові, учасники бойових дій, волонтери, студенти, креативні та творчі люди.

Також учасники конференції одноголосно прийняли Виборчий Маніфест Закарпатської крайової організації Народного Руху України.

Детальна інформація щодо рішень конференції та текст прийнятого Маніфесту будуть надалі оприлюднені в ЗМІ.

Пресслужба ЗКО НРУ.