Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

Відбулося засідання експертно-консультаційної ради Закарпатської крайової організації Народного Руху України з питань участі у виборах до Ужгородської та Тячівської міських рад

185 переглядів

11 вересня 2020 року, в м. Ужгороді, відбулося розширене засідання експертно-консультаційної ради Закарпатської крайової організації Народного Руху України з питань участі партії у місцевих виборах до Ужгородської міської ради, Тячівської та Берегівської об’єднаних територіальних громад.

В ході засідання було обговорено актуальні та поточні питання підготовки Закарпатської крайової організації НРУ до участі у виборах органів місцевого самоврядування, зокрема в м. Ужгороді та Тячівській ОТГ.

У відповідності до рішень керівних органів партії та проводу крайової партійної організації, Закарпатська крайова організація прийме участь у виборах до вище зазначених органів місцевого самоврядування на Закарпатті.

Участь у засіданні експертно-консультаційної ради прийняли представники різних професійних та соціальних груп (підприємці, освітяни, науковці, юристи, спортсмени, студенти, військовослужбовці – учасники бойових дій/АТО), громадських організацій, учасники українських національно-визвольних змагань кінця 80-х – початку 90-х рр. минулого століття та експерти політологи і соціологи.

Засідання було проведено під головуванням професора Віктора Бедь, ректора Карпатського університету імені Августина Волошина, голови Закарпатського обласного товариства борців за незалежність України в ХХ столітті, почесного голови Закарпатської крайової організації Народного Руху України, а також за участі громадських активістів, науковців: професора Маріана Токаря, професора Михайла Басараба та Петра Габрина – фахівців з політології, соціології, управління та виборчих процесів.

Цього ж дня, Віктор Бедь, як почесний голова Закарпатської крайової організації Народного Руху України, провів консультативні зустрічі з представниками ініціативних груп та Ужгородської міської, Тячівської та Берегівської районних організацій НРУ щодо участі даних організацій у виборах до місцевих органів самоврядування.

За результатами засідання та зустрічей було ухвалено ряд рекомендаційних рішень.

Пресслужба ЗКО НРУ.