Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

Представники Комісії з українського державотворення, духовності та борців за незалежність України прийняли участь у розширеному засіданні Президії ГР при Закарпатській ОДА

76 переглядів

17 вересня 2021 р., під головуванням Олексія Кіндрата, відбулося розширене засідання Президії Громадської ради при Закарпатській обласній державній адміністрації.

Президія Громадської ради розглянула наступні питання порядку денного:

  1. Про проект закону 5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» (доповідач Суліма В. В.).
  2. Інформація про підписання меморандуму із Департаментом економічного та регіонального розвитку ЗОДА (доповідач Лукша В. В.).
  3. Різне.

Участь у засідання також прийняв Анатолій Полосков, голова Закарпатської обласної державної адміністрації, який ознайомився з основними напрямками роботи Громадської ради та обмінявся думкам з актуальних питань розвитку Закарпаття в галузі економіки, бюджету, охорони здоров’я, освіти та культури.

Від Комісії з питань українського державотворення, духовності та борців за незалежність України участь у засіданні Президії Громадської ради при Закарпатській ОДА прийняли єпископ Віктор Бедь (голова Комісії) та Віктор Понзель (секретар Комісії).

За результатами засідання було ухвалено ряд рішень.

Пресслужба Комісії з питань українського державотворення,
духовності та борців за незалежність України
ГР при Закарпатській ОДА