Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Слабкість нашої демократії в тому, що ми не були готові, небагато було таких лідерів, які дивилися далеко вперед.
В’ячеслав Чорновіл

На Донбасі поранено трьох військовослужбовців ЗСУ

57 переглядів
На Донбасі поранено трьох військовослужбовців ЗСУ

У вівторок, 10 серпня, російські окупаційні війська вкотре порушили режим “тиші” та обстріляли позиції українських захисників. Унаслідок ворожого обстрілу троє військовослужбовців отримали осколкові поранення.

Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні “Схід”, у смузі відповідальності якого ворог відкрив вогонь. Зазначається, що пораненим бійцям надали першу медичну допомогу та транспортували до шпиталю.

Медики визначили стан здоров’я одного з поранених як тяжкий. Двоє інших перебувають у задовільному стані.

В ОТУ “Схід” зазначили, що про злочинні дії російських збройних формувань повідомили представникам ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у суботу, 7 серпня, на Донбасі російські найманці вбили військовослужбовця Збройних сил України (ЗСУ). Він загинув під час обстрілу селища Піски біля Донецька, допомагаючи місцевим жителям.

8 серпня ворог чотири рази порушив режим припинення вогню. Окупанти обстріляли позиції Збройних сил України неподалік від Світлодарська, Золотого-4, Широкиного і Новоолександрівки.

Джерело:incident.obozrevatel