Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Слабкість нашої демократії в тому, що ми не були готові, небагато було таких лідерів, які дивилися далеко вперед.
В’ячеслав Чорновіл

Голову Білоруського дому в Україні знайшли повішеним

80 переглядів
Голову Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, який зник вчора у Києві, знайшли повішеним в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання.

Голову Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, який зник вчора у Києві, знайшли повішеним в одному з київських парків, неподалік місця його проживання.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Києві.З Білорусі після погроз були змушені виїхати кілька журналістів, а також головна опонентка Олександра Лукашенка на виборах.2 вересня 2020, 10:37

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) і буде перевіряти всі версії, в тому числі версію вбивства, замасковану під суїцид.

«Поліція Києва звертається до всіх, хто знав Віталія Шишова, з проханням надати інформацію про останні тижні його життя, його психоемоційний стан, можливі погрози тощо», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що в Києві зник очільник громадської організації Білоруський дім в Україні Віталій Шишов (БДУ). За попередніми даними, він вийшов вранці другого серпня на пробіжку і не повернувся.

Джерело:slovoidilom