Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

До уваги закарпатців: Словаччина скасувала обмеження на в’їзд громадян України

87 переглядів
До уваги закарпатців: Словаччина скасувала обмеження на в’їзд громадян України

За офіційним повідомленням, яке надійшло від Бюро Прикордонної поліції та поліції у справах іноземців Президії поліцейського корпусу Словацької Республіки, з 21 липня скасовані обмеження на в’їзд громадян України на територію Словаччини.

Громадяни України можуть в’їжджати на територію Словацької Республіки на загальних умовах, які діяли до введення карантинних обмежень. Також громадяни України мають дотримуватися вимог, визначених Міністерством охорони здоров’я Словацької Республіки (пройти повний курс вакцинації або самоізоляцію).

При плануванні подорожей до Словацької Республіки з усіма правилами, які діють при перетинанні кордону, слід ознайомлюватися на офіційних ресурсах державних органів цих країн.

Джерело:trubyna.org.ua