Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

У зоні ООС загинув 19-річний навідник танкового взводу ЗСУ

62 переглядів
У зоні ООС загинув 19-річний навідник танкового взводу ЗСУ

У зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі загинув військовослужбовець Збройних сил України Олександр Юрков. Трагедія сталася в середу, 14 липня.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Софійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області. Зазначається, що 19-річний хлопець служив навідником взводу танкової роти батальйону військової частини А1302.

Обставини загибелі в повідомленні не уточнюються.

“14 липня 2021 року в районі проведення Операції Об’єднаних сил загинув навідник танкового взводу танкової роти танкового батальйону військової частини А1302 солдат Юрков Олександр Олександрович”, – йдеться в повідомленні.

Юрков, 2002 року народження, був родом із села Криничувате Софійського району Дніпропетровщини.

Особовий склад Софійського терцентру висловив співчуття рідним і близьким загиблого.

Пост Софійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Старобільському районі на Луганщині під час обстрілу проросійськими найманцями загинув боєць 57-ї мотопіхотної бригади Андрій Бєляєв із позивним “Білий”. Він не дожив до свого 39-річчя всього чотири дні. Ховати героя будуть на його батьківщині в Нікополі на Дніпропетровщині.

Джерело: obozrevatel