Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

Студенту-магістру КаУ ім. Августина Волошина Віктору Понзелю вручили сертифікат на отримання премії Ужгородського міського голови

116 переглядів

25.06.2021 р., на площі Театральній в м. Ужгород, в рамках святкувань з нагоди наступаючих Дня молоді (27 червня) та Дня Конституції України (28 червня) міським головою Богданом Андріївим було проведено урочисте вручення сертифікатів на отримання премії Ужгородського міського голови представникам обдарованої молоді (по 10 000 грн. кожному лауреату-переможцю). 

В числі інших лауреатів-переможців, преміальний сертифікат за внесок у розвиток молодіжного руху було вручено Віктору Понзелю, студенту ІІ курсу магістратури гуманітарно-економічного факультету Карпатського університету імені Августина Волошина, громадсько-політичному діячу.

Пресслужба КаУ ім. Августина Волошина