Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Слабкість нашої демократії в тому, що ми не були готові, небагато було таких лідерів, які дивилися далеко вперед.
В’ячеслав Чорновіл

Провід Закарпатської крайової організації НРУ затвердив положення про Координаційну раду у новій редакції та розглянув інші організаційні питання

273 переглядів

5 квітня 2021 р., в м. Ужгород, відбулося чергове засідання Проводу Закарпатської крайової організації Народного Руху України.

В ході засідання було розглянуто наступні питання порядку денного:

• Про затвердження Положення про Координаційну раду Закарпатської крайової організації у новій редакції, як дорадчо-консультаційного органу при Проводі ЗКО НРУ.

• Про підготовку пропозицій щодо відзначення 30-річчя відновлення державної незалежності України у серпні – вересні 2021 р.

• Про реагування на бездіяльність керівництва Закарпатської обласної державної адміністрації та Закарпатської обласної ради в частині бездіяльності та не надання відповіді на звернення громадськості, щодо відновлення діяльності редколегії Книги «Реабілітовані історією» в Закарпатській області.

• Про інформаційне наповнення історичними та національно-патріотичними матеріалами змісту спеціальних стендів на площі Богдана Хмельницького в м. Ужгороді, біля стели встановлення Державного прапора України.

• Різне.

З усіх питань учасниками засідання було ухвалено відповідні рішення.

Участь у засіданні, обговоренні питань порядку денного та ухваленні відповідних рішень прийняли: Віктор Бедь, Віктор Понзель, Антоніна Вчорашня, Роман Чийпеш, Віктор Вк. Бедь та Едуард Довбиш.
Також, участь у засіданні та обговоренні порядку денного прийняли громадські активісти Михайло Басараб, Маріан Токар та Іван Келечен.

Пресслужба ЗКО НРУ