Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Слабкість нашої демократії в тому, що ми не були готові, небагато було таких лідерів, які дивилися далеко вперед.
В’ячеслав Чорновіл

Вітання Народного Руху України до 1 вересня – Дня знань!

85 переглядів

Щорічно 1 вересня всі школярі та студенти, а також їхні батьки та вчителі відзначають День знань.

Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою і даруванням квітів вчителям.

На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час, багато шкіл зруйновано чи пошкоджено ворогом… Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах чи дистанційно, і святкування Дня знань так само актуальне.

Вітаємо всіх школярів, студентів, батьків, вчителів з початком навчального року!

Дорогі учні, нехай у вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання не тільки в шкільні роки, але і в майбутньому, протягом усього життя! Знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають відкривати нові істини, робити наукові відкриття і пізнавати таємниці природи. Бажаємо вам отримувати тільки хороші оцінки, бути активними, прагнути до знань, не сваритися між собою і не прогулювати уроки. Нехай цей шкільний рік пройде цікаво і буде плідним!

Кожному вчителю бажаємо вдячних учнів, здійснення всього задуманого, блискучих результатів, мудрості, активності й здоров’я, та найважливіше, спокійних і мирних занять без тривог! Дякую, що ви ділитеся зі школярами своїми знаннями! Позитивних емоцій і відмінного настрою всім вам!

Шановні батьки, зичимо вам терпіння та вдячності з боку ваших дітей. Щиро бажаю вам якомога частіше відчувати в собі гордість за своїх дітей, адже вони, безперечно, варті цього!

Усім разом вам бажаємо, щоб ваша спільна праця на ниві знань принесла свої плоди для процвітання нашої прекрасної України.

Успіхів вам, друзі, у навчанні, цікавих зустрічей, захоплюючих вражень і щасливої долі! Бажаємо міцного здоров’я, гарного настрою і натхнення та мирного неба над головою!

Слава Україні! Героям Слава!

Народний Рух України