Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

Благодійний фонд «Срібна Земля» при МКЄ ПЦУ, КаУ ім. Августина Волошина та ЗКО НРУ передав бійцю штурмової роти в/ч Т0950 планшет для виконання бойових завдань

108 переглядів

5 серпня 2022 р., в архієрейській резиденції в м. Ужгород, Преосвященніший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, ректор Карпатського  університету імені Августина Волошина, почесний голова Закарпатської крайової організації Народного Руху України провів зустріч із молодшим сержантом Петром Бісьмаком, військовослужбовцем штурмової роти військової частини Т0950 (м. Чоп) Державна спеціальна служба транспорту Міністерства оборони України, заступником голови Хустської районної організації Народного Руху України.

В ході зустрічі було обговорено питання духовно-морального і військово-патріотичного стану серед військовослужбовців, та їх підтримки з боку Православної Церкви України.

Також, під час зустрічі Пеосвященніший владика Віктор Бедь, від імені Благодійного фонду «Срібна Земля» при Мукачівсько-Карпатській єпархії Православної Церкви України, Карпатського університету імені Августина Волошина та Закарпатської крайової організації Народного Руху України передав молодшому сержанту Петру Бісмаку багатофункціональний планшет GalaxyTab, який можна буде застосувати при виконанні бойових завдань.

На завершення зустрічі Преосвященніший владика Віктор Бедь благословив військовослужбовця Петра Бісьмака на успішне виконання бойових завдань по захисту України від безбожних московських окупантів і терористів.

Прессслужба БФ «Срібна Земля»