Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

ЗСУ ліквідували 12 окупантів на південних рубежах України – ОК “Південь”

56 переглядів
ЗСУ ліквідували 12 окупантів на південних рубежах України – ОК 'Південь'

Українські захисники на півдні ліквідували ще 12 російських окупантів за добу. Також було знищено техніку ворога.

Про це у зведенні за 2 серпня повідомило оперативне командування “Південь”. Захисники зазначили, що ситуація в зоні відповідальності стабільно напружена, але контрольована.

“Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами при виконанні вогневих завдань відсічено від довгої ворожої армії ще 12 окупантів та самохідну гаубицю “Гвоздика”. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються”, – ідеться в повідомленні.

В ОК “Південь” додали, що ворог продовжує вести бойові дії на зміцненому рубежі оборони. Істотних змін у складі та становищі ворога не виявлено.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше ЗСУ знищили ще один ворожий склад боєприпасів у Херсонській області. У небо над регіоном піднявся стовп чорного диму

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело:war.obozrevatel.com