Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

У МЗС заявили, що всі спроби РФ “виправдати” війну з Україною приречені: доведеться відповісти

59 переглядів
Росія не зможе виправдати війну в Україні

Організація Об’єднаних Націй відкинула пропаганду Росії про те, що нібито в Україні були лабораторії з розробки біологічної зброї. Спроби Кремля виправдати війну безглуздими фейками приречені на провал.

Підсумки засідання Ради безпеки ООН у суботу, 19 березня, прокоментував офіційний представник МЗС України Олег Ніколенко. На своїй станиці в Twitter він підкреслив, що Рада безпеки спростувала російські фейки.

“Усі спроби Росії створити неправдиві приводи для варварської війни з Україною приречені на провал”, – написав представник міністерства.

Він упевнений, що Російську Федерацію та її посадових осіб обов’язково притягнуть до відповідальності за злочини проти України.

Нагадаємо:

  • 18 березня відбулося термінове засідання Ради безпеки ООН, скликане країною-агресором РФ. Порядком денним стали нібито “факти військово-біологічної діяльності США в Україні”.
  • Сполучені Штати й абсолютно переважна більшість держав-членів організації відкинули фейкові звинувачення росіян.
Повідомлення українця

Як писав OBOZREVATEL, раніше постійний представник України при ООН Сергій Кислиця заявив, що слова Росії про біологічну зброю в Україні – це не більше ніж фантазії агресора. Однак такі заяви можуть свідчити про підготовку Кремлем ще однієї жахливої операції “під чужим прапором”.

Крім того, США попередили, що РФ може використовувати хімічну чи біологічну зброю в нашій країні.

Звернення OBOZREVATEL.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZREVATEL. Не ведіться на фейки!

Джерело:news.obozrevatel.com