Закарпатська крайова організація
Народного Руху України
Перебираючи в пам’яті тюремні роки, пригадую, як було важко у перші дні після першого арешту. Мене кинули в камеру до смертників. Хотіли відразу зламати. Але мене не можна було зламати, адже я вже тоді написав свої книги “Правосуддя чи рецидив терору” і “Лихо з розуму” – про те, як хтось ламався, а хтось вистояв.
В’ячеслав Чорновіл

Спроба окупантів прорватися до Києва та Житомирської траси провалилась, – Сюмар

59 переглядів
Збройні сили України дають відсіч ворогові

Українські військові відбили атаку російських окупантів на Ясногородку Київської області. Внаслідок боїв країна-окупант зазнала серйозних втрат.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила народна депутатка України Вікторія Сюмар. З її слів, Збройні сили України дають відсіч ворогові.

“Про хороше в Київській області. Окупанти намагаються прорватися з Ірпеня далі Житомирської траси на Ясногородку та Білогородку. Так от у Ясногородці наші накрили їх так, що тепер там повно їхніх трупів. Відкинули знову за Житомирську. Так само провалилася і спроба прориву до Києва через Пущу-Водицю”, – написала Сюмар.

Атака окупантів провалилася.

Нагадаємо, вранці четверга, 24 лютого, мешканці української столиці Києва прокинулися від звуків гучних вибухів. Про вибухи також повідомляли люди в Одесі, Харкові та інших містах.

У Києві у вівторок, 1 березня, внаслідок влучання в телевежу двох, за попередніми даними, ракет загинули п’ять мешканців міста.

Мер Віталій Кличко закликав мешканців столиці не втрачати витримки. Влада продовжує забезпечувати роботу міста.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що глава держави-агресора РФ Володимир Путін оголосив про початок спеціальної воєнної операції на Донбасі.

Звернення редакції OBOZREVATEL

Тільки перевірена інформація у нас в Telegram-каналі obozrevatel. Не ведіться на фейки!

Джерело:news.obozrevatel.com